Business Coaching

Door periodiek met een business coach aan tafel te gaan blijft u scherp en krijgt u beter zicht krijgt op de verbeterpunten van uzelf en van uw organisatie.

Heeft u te maken met crisesmangement, reorganisatie of verandermanagement?

Als businesscoach help ik u en uw team met het creëren van rust en ondersteun ik u met het maken van verantwoorde keuzes.

Business coaching geeft ook Inzicht in de vitaliteit van uw business.

Is er voldoende focus op activiteiten die waarde creëren? Is het team niet op orde of bent u zelf de bottleneck? Zijn de marktbenadering, de managementkwaliteit, de efficiency en cultuur van uw organisatie de remmende factoren?

Ik heb geen specifieke coachings opleiding gevolgd maar als ervaringsdeskundige (staf-, lijn- en management) heb ik geleerd anderen naar zichzelf te laten luisteren. In dat proces probeer ik zoveel mogelijk bij mezelf te blijven. Ook ik wil leren en durf me kwetsbaar op te stellen. Als mens, dus betrokken bij onze gemeenschappelijke agenda.

In mijn optiek is business coaching altijd een doel- of resultaatgerichte activiteit. Ruimte voor zelfsturing van de coachee vind ik essentieel maar ik blijf focus houden op onze afspraken. Groeien doet u zelf.

Sinds oktober 2013 heb ik ook ervaring als coach bij Qredits met coachingstrajecten voor diverse MKB ondernemers in verschillende marktsegmenten.

Geïnteresseerd ?

In mijn professionele aanpak voor uw organisatie?

Bel me dan voor een afspraak op 06 391 93 777